Tweede elftaltrainer Maarten Peters van SSS'18 kwam onlangs om het leven door de gevolgen van een auto-ongeluk. Foto: SSS'18

SSS’18 wint zespuntenwedstrijd tegen Boekel Sport

Voetbal 3.515 keer gelezen

OVERLOON | De zespuntenwedstrijd tussen de nummer acht en negen van 2G, SSS’18 en Boekel Sport, werd dinsdagavond met 2-0 in het voordeel beslist van de thuisploeg. Eerder werd de wedstrijd tweemaal uitgesteld vanwege eerst het verzoek van Boekel Sport vanwege de carnavalsprins in de gelederen en later vanwege het tragische overlijden van de trainer van het tweede SSS’18-elftal: Maarten Peters.

De eerste helft kreeg Boekel Sport uit de omschakeling vier opgelegde kansen. Het was echter SSS’18 die toesloeg. Uit een aanval raakte Dennis Martens in de 42ste minuut nog de lat en de rebound werd tot doelpunt gepromoveerd door Rik Groot. Na rust wist Koen Voesten na een slecht verwerkte corner van Boekel Sport de 2-0 te maken op aangeven van Willem Kuenen. Daarna kon Boekel Sport geen potten meer breken.
Voor beide ploegen heeft deze inhaalwedstrijd grote gevolgen op de ranglijst. Boekel Sport zakt van plaats negen naar plaats elf vanwege het betere doelsaldo van Prinses Irene en Rhode. SSS’18 maakt juist de sprong naar boven door van de achtste stek te klimmen naar plek vier. Bovendien staat SSS’18 vierde in de strijd om de tweede periode met slechts twee punten achterstand op koploper Volkel.