Evelien van Haren
Evelien van Haren

Femke ontmoet

Algemeen 565 keer gelezen

Femke ontmoet… Evelien van EEF Makelaars

BOXMEER | Op de Burgemeester Verkuijlstraat in Boxmeer ontmoet ik Evelien van Haren, van EEF Makelaars. Sinds mei 2017 gevestigd in Boxmeer.

Evelien is in 1987 geboren in Boxmeer en groeide daar ook op. Haar interesse voor vastgoed heeft ze misschien wel van huis uit meegekregen. "Mijn vader was timmerman en als we op vakantie gingen, bezochten we vaak mooi gebouwen. Het mooie aan makelaardij vind ik dat je naast het vastgoed ook op een persoonlijke manier met mensen bezig bent, dat spreekt me erg aan."
Na haar studie Facility Management aan de HEAO kwam Evelien bij toeval bij Ron Pieters Makelaardij terecht. Daar kon zij zich volop ontwikkelen. Evelien was zo gemotiveerd, dat ze door zelfstudie en geheel in haar eigen tijd de opleiding tot beëdigd makelaar en taxateur gevolgd heeft. Ze ontwikkelde zich van assistent makelaar via kandidaat makelaar tot gecertificeerd makelaar en taxateur.
Begin 2015 verhuisden Evelien en haar vriend Gijs terug naar Boxmeer. Ze kochten daar samen voor het eerst zelf een huis. Deze ervaring heeft haar geleerd hoe het is als het om je eigen huis gaat. "Je bent er dan ook emotioneel bij betrokken. Ik was zo blij dat wij Ron als aankoopmakelaar bij ons hadden. Onderhandelen voor je eigen huis is echt veel moeilijker dan als makelaar. Ik merkte hoe fijn het was om iemand bij de hand te hebben die ons daarin begeleidde. Het is ten slotte niet zomaar iets!"

De naam EEF
"Ik word veel Eef genoemd. Zo kennen veel mensen mij ook in Boxmeer. Ik vind het een mooie, korte en krachtige naam die ik graag wilde gebruiken voor mijn bedrijf."

Over Evelien
Evelien is fris, jong, enthousiast, open, eerlijk en heel toegankelijk. Dat straalt ze aan alle kanten uit. Ze houdt van duidelijk en eerlijk communiceren en houdt haar klanten graag goed op de hoogte. Evelien omschrijft zichzelf als een doorpakker, met veel daadkracht. "Als ik iets beloof, dan doe ik dat ook meteen en ga ik niet nog twee dagen wachten. Als ik afspreek om op een bepaald tijdstip te bellen, dan bel ik ook op dat tijdstip. Daar zijn mensen soms gewoon verbaasd over, dat ik mijn afspraken nakom. Dat is blijkbaar toch niet zo normaal als ik dat vind. Van begin tot eind wil ik klanten ontzorgen, soms aanwezig, soms onzichtbaar, maar altijd in contact met de klant."

Verkoopmakelaar
Evelien ziet kansen in Boxmeer om zich op een eigentijdse manier te presenteren. De aanpak van EEF Makelaars kenmerkt zich onder andere door de manier waarop zij woningen presenteert: professioneel met mooie brochures, met kwalitatief goede foto's, met bewegend beeld, met heldere plattegronden en met de inzet van social media. "Ik houd het gehele proces contact met mijn klant, dat persoonlijke contact is zeer belangrijk en tijdens een bezichtiging kan ik het verschil maken. Ik doe meer dan de deur openen: Ik maak de bezichtiging van een woning tot een 'beleving' voor de potentiële kopers."

Aankoopmakelaar
"Als aankoopmakelaar begeleid ik klanten bij het gehele proces van de aankoop van een woning. Ik help bij het zoeken naar een geschikte woning, maar ook bij het onderzoek naar erfdienstbaarheden, juridische aspecten en de bouwkundige staat van de woning. Dat zijn bij de aankoop niet te onderschatten onderdelen waardoor veel verrassingen en ellende voorkomen kunnen worden. Ik bepaal de marktwaarde van het huis en kan daardoor veel betekenen bij de onderhandelingen, zodat je niet te veel betaalt."
 

Openingsactie
Iedereen die zich voor 1 oktober 2017 bij EEF Makelaars meldt voor de verkoop van zijn woning, krijgt het presentatiepakket bestaande uit brochure, foto's, plattegronden en video gratis.
Meer informatie: www.eefmakelaars.nl en Facebook EEF Makelaars.
Op 1 juli is het open huis, tussen 11:00 uur en 16:00 uur op de Burgemeester Verkuijlstraat 49. EEF Makelaars ontmoet jou graag!
Lees het hele verhaal van Evelien op www.femkeontmoet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant