Gerda van Galen met haar nieuwe boek Vloggen voor Dummies.
Gerda van Galen met haar nieuwe boek Vloggen voor Dummies.

'In Amerika wordt beoordeeld of je het boek mag schrijven'

Algemeen 247 keer gelezen

BOXMEER | Trots toont Gerda van Galen het eerste exemplaar van Vloggen voor Dummies. Sinds deze week ligt het boek, dat de oud-directeur van TV Land van Cuijk samen schreef met co-auteur Evelien Bruins, in de winkel.

Dat is niet zomaar iets… niet iedereen mag schrijven voor de populaire reeks van de geel-blauwe uitlegboekjes. Van Galen: "De eerste pagina's zijn door de Nederlandse uitgever vertaald én ter beoordeling naar Amerika gestuurd. Zij beslissen of de kwaliteit aan de Voor Dummies-standaard voldoet."
Het idee voor het boek ontstond tijdens de jaarwisseling. "We bespraken onze goede voornemens. Als online marketeers kwamen we tot de conclusie dat video het écht helemaal is. Nog voor twaalven hadden we al een plan richting de uitgever gestuurd."
Vloggen voor Dummies richt zich op de zakelijke markt. "Natuurlijk is vloggen spannend. Veel mensen zijn onzeker over hoe ze overkomen op beeld of ze denken dat ze niet genoeg te vertellen hebben. Dat je er goed uit moet zien, is echt een vooroordeel. Het is veel belangrijker dat je authentiek bent en vol passie je verhaal kunt vertellen. Als je ons boek uit hebt, beschik je over alle kennis om een vlog op te te nemen, te monteren en te publiceren. We verzorgen ook trainingen."
zakelijkvloggenvoordummies.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant