William en Elle.
William en Elle.

'Op stap met de tuincoach' zaterdag 26 mei in Boxmeer

Algemeen 660 keer gelezen

BOXMEER | Om belangstellenden met vragen op het gebied van tuinaanleg, tuinieren, planten, onkruidbestrijding, snoeien, schaduwtuinen, droge tuinen, onderhoud, bloementuinen, siergrassen, plantencombinaties etc. op een leuke en praktische manier te informeren en te inspireren houdt Groei&Bloei op zaterdag 26 mei de activiteit 'op stap met de tuincoach'.

Groei&Bloei houdt deze activiteit samen met Elle en William Miggiels van Hoveniersbedrijf Miggiels&Van Amstel uit Beugen door middel van een rondleiding door de tuin van Tjeerd en Anke aan Het Zand 24 in Boxmeer. Samen met belangstellenden wordt de tuin "onder de loep" genomen. Waar zitten de problemen, de "blinde vlekken" hoe kan het onderhoudsvriendelijker en wat kan spannender. Al lopend door de tuin geven Elle en William in overleg met de deelnemers antwoord op tuinvragen op allerlei gebied.

Wil je meedoen? Geef je dan op! Dan kan telefonisch of per mail bij Anke Leijdekkers, via tel. 0485 575970 of ankeleijdekkers@gmail.com.

De bijeenkomst is zaterdag 26 mei van 10.30 tot 13.00 uur op Het Zand 24 in Boxmeer. Deelname kost 3,50 voor niet-leden. Leden van Groei en Bloei kunnen gratis meedoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant