Afbeelding

Vrijwilligerspenning voor Bert van Lith uit Cuijk

Algemeen 621 keer gelezen

CUIJK | Bert van Lith (61) uit Cuijk is zondag 17 juni onderscheiden met de Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk. 

De heer van Lith is al langer dan 50 jaar lid van hockeyvereniging Civicum. Gedurende zijn lidmaatschap heeft hij al diverse functies binnen de meest uiteenlopende commissies vervuld. Van 1998 tot en met 2000 was hij vice-voorzitter van deze vereniging en van 2000 tot en met 2002 voorzitter. Van 2011 tot 2018 was hij bestuurslid, voorzitter en vice-voorzitter. Hij is van 2008 tot en met 2010 voorzitter geweest van de kunstgrascommissie en in 2015 was hij voorzitter van de jubileumcommissie.

De heer van Lith heeft veel goeds gedaan en betekent veel voor de gemeenschap Cuijk. Hij steekt veel tijd in het vrijwilligerswerk. Dat verdient waardering en die waardering krijgt hij,  want het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om aan hem de vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk toe te kennen.

De Vrijwilligerspenning gemeente Cuijk wordt toegekend en uitgereikt bij het afscheid van personen die zich op een bijzondere wijze vrijwillig voor een periode van in principe 16 jaar of langer hebben ingezet bij een vereniging of instelling in de gemeente Cuijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant