Afbeelding

BiblioPlus gaat voor groen en duurzaamheid

Algemeen 151 keer gelezen

CUIJK | In het kader van De Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober organiseert BiblioPlus samen met de gemeente Cuijk en het Cuijks Energie Collectief de reeks Wij Gaan Voor Groen. De reeks bestaat uit vier woensdagavonden in oktober die elk in het teken van duurzaamheid staan.

De avonden op 3, 10, 24 en 31 oktober zijn zowel informerend – hoe wek ik (zelf) zonne-energie op? – als inspirerend – hoe kan ik zelf een positieve invloed uitoefenen op klimaatverandering?

Dus: laat je in de bibliotheek informeren en inspireren, en ga ook voor groen! De avonden zijn gratis toegankelijk.

3 oktober om 20.00 uur is Babette Porcelijn te gast. Ze praat over over 'De Verborgen Impact'. Porcelijn onderzocht hoe je als consument zo effectief mogelijk kunt verduurzamen.

10 oktober om 20.00 uur gaat over het thema Zonne-energie op eigen of andermans dak. Deze avond word je door de gemeente Cuijk en het Cuijks Energie Collectief bijgepraat over de mogelijkheden van zonnepanelen en bestaat uit twee delen: zon op eigen dak (door de gemeente Cuijk) en zon op andermans dak (door het Cuijks Energie Collectief).

24 oktober om 19.00 uur is er het Tegenlicht Meet Up met workshop van KlimaatGesprekken.

31 oktober om 20.00 uur staat de volgende vraag centraal: Wat kun je zelf doen tegen de gevolgen van klimaatverandering?

Meer informatie
De avonden van de reeks Wij Gaan Voor Groen zijn gratis toegankelijk, maar er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom wel even aan via de website: www.biblioplus.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant