Fysiotherapie Cuijk Centrum.
Fysiotherapie Cuijk Centrum.

PMC Cuijk: Paramedische zorg voor uw kind onder één dak!

Algemeen 987 keer gelezen

CUIJK | Onlangs is het Paramedisch Kind en Jeugdcentrum Cuijk opgericht, een centrum waar je als ouder via één loket vele specialisten kan vinden; voor diegene die net zwanger is en fit wil blijven tot de jongere van 17 die te weinig in beweging is.

Daniëlle Busch, praktijkeigenaar van Fysiotherapie Cuijk Centrum heeft na overleg met diverse samenwerkingspartners PMC Cuijk opgericht: Paramedische zorg voor zwangeren, baby's, kinderen en jongeren. PMC Cuijk is onderdeel van de praktijk en huisvest ook op die vestigingen: op de hoofdlocatie in Laco en bij de nevenvestiging in de Cantheelen.

In PMC Cuijk werken kinderfysiotherapeute Manon Wubbels, kinderdiëtiste Mieke Bouwens, kindercoach Suzanne Siroo van Coach op Stelten, kinderergotherapeute Manon Lucassen van Ergotherapie Willems, fysiotherapeute en ZwangerFit docente Susie Lemain en sportfysiotherapeute Marjolein van der Sanden samen. "Deze multidisciplinaire samenwerking zorgt ervoor dat er korte lijnen naar elkaar zijn en dat u en uw kind zo snel mogelijk de beste zorg krijgt", vertelt Daniëlle. "Binnenkort breiden wij de samenwerking verder uit naar andere paramedische disciplines." Kindercoach Suzanne Siroo vult aan: "Opgroeien en opvoeden kent vele uitdagingen, dat weet ik zelf met drie opgroeiende pubers maar al te goed. Alles hangt met elkaar samen en kan niet beoordeeld worden door slechts naar een klein stukje van het kind te kijken. Ik ben daarom ook ontzettend blij met deze manier van samenwerken waarbij we de kinderen en hun ouders op elk vlak de zorg van de juiste professional kunnen bieden." Ergotherapie Willems is onlangs samen gaan werken met de praktijk en is een ergotherapiepraktijk voor kinderen, volwassenen en ouderen, die ten gevolge van achterstand in de ontwikkeling, een beperking of ziekte moeite hebben met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Mieke Bouwens is als (kinder-) diëtiste al een aantal jaar verbonden met de praktijk.

Voor alle disciplines geldt dat er naast behandelingen in de praktijk, ook behandelingen aan huis worden gegeven in het hele Land van Cuijk.

Voor meer iInformatie en aanmelden neem contact op via het telefoonnummer 0485-313205 of per mail via info@pmc-cuijk.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.pmc-cuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant