Kom zwemmen met je peuter of baby.
Kom zwemmen met je peuter of baby.

Liz & Wes Spetterles: zwemmen met je baby of peuter

Algemeen 647 keer gelezen

GENNEP / BOXMEER | Liz & Wes Spetterles is samen met je baby of peuter genieten en bewegen in het water. De lessen worden aangeboden bij Pica mare in Gennep en 't Hoogkoor in Boxmeer.

Samen spelen in het water, dat is leuk en gezond. Het is goed voor de ontwikkeling van je baby of peuter, zowel fysiek als mentaal. Bovendien versterkt het de onderlinge band tussen ouder en kind. Samen met jou leert je baby of peuter omgaan met water. Dat zal je kind later zeker van pas komen!

Tijdens de Spetterlessen bij Pica Mare en 't Hoogkoor zijn er certificaten en washandjes te verdienen, zo worden de kinderen beloond als ze steeds meer zelf durven in het water. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen zij direct doorstromen naar de reguliere zwemles. Dan gaan ze op avontuur met Zed & Sop, de grote broer en zus van Liz & Wes.

"Aan de vrolijke gezichtjes zie je wat een plezier ze beleven en ze worden steeds vrijer in het water, dat is supermooi om te zien" aldus een enthousiaste zwemjuf.

Als je in de maand maart een 12-lessenkaart aanschaft ontvang je gratis een startpakket! Dat pakket bestaat uit een muziekdoos en boekje.
Wil je meer info of gebruik maken van een gratis proefles kijk dan op de www.optisport.nl/picamare of www.optisport.nl/hoogkoor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant