De stijlvol geklede drag-queens hebben zeker indruk achtergelaten in Oploo. (Foto: Bas Delhij).
De stijlvol geklede drag-queens hebben zeker indruk achtergelaten in Oploo. (Foto: Bas Delhij).

Drag-queens openen ‘Mooi by Wendy’ op stijlvolle wijze

Algemeen 1.832 keer gelezen

OPLOO | Een extravagant duo drag-queens was zondag aanwezig om de opening van schoonheidssalon ‘Mooi by Wendy’ bij te wonen. De gasten van het nieuwe beautypaleis in Oploo konden op deze manier op ludieke wijze kennis maken met de nieuwste onderneming. “Met een strijkijzer werden rimpels gladgestreken en andere oneffenheden werden met een plumeau verwijderd.”

Bij binnenkomst werden gasten getrakteerd op een bubbeltje. Na kennis te hebben gemaakt met gediplomeerd schoonheidsspecialiste Wendy Le Conte, werden ze door de drag-queens verwend, ‘opgepoetst’ en hilarisch op de hoge hak genomen.

“In zo’n pakje durf je net wat meer. Je bent immers een soort van incognito.” lacht Corine Schaminee. Het is voor Corine niet de eerste keer dat ze is gehuld in drag-kostuum. “Ik vind dat echt geweldig om te doen. Een beetje bitchy doen, maar altijd in stijl. Het is een mooie maar stijlvolle flauwekul-act. Dat is toch geweldig!”

Zo dachten de Oploose gasten er ook over, toen ze met een glimlach, goodybag en drag-compliment de deur uit gingen. Daarna bleef het nog lang onrustig in Oploo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant