Het kruisbeeld in Westerbeek dingt mee naar de prijs van 'Beste Buurtinitiatief van 2021' (van Kern met Pit).
Het kruisbeeld in Westerbeek dingt mee naar de prijs van 'Beste Buurtinitiatief van 2021' (van Kern met Pit). Foto: SK-Media

Kern met Pit: wat wordt het ‘Beste Buurtinitiatief van 2021’?

Algemeen 455 keer gelezen

OPLOO/MOOK | Het bouwen van een authentiek bakhuis in het Avonturenpark in Oploo, de vervanging van het kruisbeeld in Westerbeek, de realisatie van een speeltuin in ‘t Heitje bij Westerbeek, een brunch voor de buurt in Escharen en een speel- en beweegpark in Mook zijn de regionale projecten die dit jaar meedingen naar ‘Beste Buurtinitiatief van 2021’. 

Al meer dan 40 jaar daagt Kern met Pit mensen in heel Nederland uit om hun droom voor hun buurt binnen een jaar te realiseren. Alle deelnemers van Kern met Pit 2021 hebben ook dit afgelopen jaar keihard gewerkt om hun droom te realiseren. Nu kun jij stemmen op het project dat volgens jou het ‘Beste Buurtinitiatief van 2021’ is.

Stemmen
Stem tot 17 januari via www.kernmetpit.nl en vergroot zo de kans voor jouw favoriete buurtinitiatief op de trofee én een prijs van 1.500 euro. Tijdens de Kern met Pit Dag op 22 januari 2022 worden de favorieten van elke provincie gekroond tot trofeewinnaar.

Uit de krant