Spring Kinderopvang steunde Stichting Kinderboerderij Gennep met 500 euro.
Spring Kinderopvang steunde Stichting Kinderboerderij Gennep met 500 euro. Foto: eigen foto

Spring geeft kinderboerderij Gennep een ruggensteun

Algemeen 294 keer gelezen

GENNEP | Kinderen van de buitenschoolse opvang Bijdehand in Gennep overhandigden vorige week dinsdag namens Spring kinderopvang een cheque van vijfhonderd euro aan Stichting Kinderboerderij Gennep.

De kinderboerderij heeft een zware tijd achter de rug. Door de coronacrisis was het, zoals voor veel organisaties, lastig om het hoofd boven water te houden. Daarom besloot buitenschoolse opvang Bijdehand in Gennep namens Spring kinderopvang de kinderboerderij te helpen. Door hen een de cheque te overhandigen draagt de kinderopvangorganisatie haar steentje bij aan het blijven bestaan van Stichting Kinderboerderij Gennep.

Ook was er nog tijd en aandacht voor de dieren. Samen met de vrijwilliger van de kinderboerderij voerden de kinderen de geiten en liepen ze even rond in de caviawei. De kinderen van bso Bijdehand wonen in de buurt van de boerderij en veel van hen zijn er dan ook kind aan huis. Ze voelen zich helemaal op hun gemak tussen de dieren. Binnenkort is er nóg een reden voor een feestje! De kinderboerderij in Gennep viert in juni namelijk haar 10-jarig jubileum.
De kinderboerderij is naast een uitje voor buurtkinderen de plaats voor dagbesteding voor cliënten van Dichterbij in Gennep.

Uit de krant