Popkoor ZIP.
Popkoor ZIP. Foto:

4 de zomer met Popkoor ZIP

Algemeen 330 keer gelezen

LANDHORST | Popkoor ZIP uit Landhorst is er weer! “Door alle coronamaatregelen zijn we een hele tijd ‘buiten bedrijf’ geweest, maar we hebben de draad weer opgepakt.” De laatste maanden zijn de keeltjes al weer flink actie gekomen, is er hard geoefend om het bestaande repertoire weer op te pakken, en is er een nieuw nummer aan het brede oeuvre toegevoegd. Popkoor ZIP (Zingen Is Plezier) heeft er een traditie van gemaakt om samen met de toeschouwers de zomer in te luiden. “Dit jaar doen we dat op 8 juli a.s. Buiten bij gemeenschapshuis de Stek in Landhorst wordt er een sfeervolle omgeving gecreëerd.” 

Met haar enthousiasme heeft dirigente Victorine Egelmeers het koor helemaal voorbereid. ZIP nodigt dan ook iedereen uit om te komen luisteren naar “een ‘Walk of Life’ die misschien wel als een ‘Rollercoaster’ wordt ervaren en waar je de ‘Avond’ als een ‘Dancing Queen’ kan meemaken. Ieder ‘Sweet Child o’ Mine’ is ‘Somebody to Love’ en door ‘Open je Ogen’ legt het koor je te slapen in een ‘Bed of Roses’. Met andere woorden, ‘Something’s Got a Hold On Me’ oftewel er is iets dat ons allen samen vasthoudt. Mooier kan de zomer niet gevierd worden!”

In goede gewoonte wordt er wederom een gastkoor uitgenodigd. ZIP is erg blij met de komst van Enjoy uit Vorstenbosch. De koren beloven er gezamenlijk een mooie avond van te maken. Enjoy bestaat sinds 2005 en heeft leden uit de hele regio. Het koor wordt geleid door Corrie de Beer.

De avond begint om 19.30 uur, locatie bij de Stek, Kerkstraat 11 Landhorst. De toegang is gratis. “U bent van harte welkom om samen met ons de zomer te 4-en.” Bij slecht weer vindt het optreden plaats binnen in de Stek.

Uit de krant