Afbeelding
Foto:

Padbroek Ontmoet activiteit, van druif naar wijn

Algemeen 253 keer gelezen

SINT AGATHA | De werkgroep Padbroek Ontmoet organiseert maandelijkse bijeenkomsten onder het motto “Bij elkaar op de koffie”. Er worden gasten uitgenodigd die op een boeiende manier kunnen vertellen over de ervaringen in hun leven, over hun werk of over hun hobby’s. Zij organiseren in de vakantieperiode verschillende uitjes, waaronder in augustus een rondleiding op de wijngaarden van de Daalgaard.

Op het programma staat een bezichtiging van de wijngaard en de wijnmakerij, een uitgebreide uitleg door de wijnmaker over het telen van de druiven en over de (geheimen van) de vinificatie en tot slot het proeven van drie soorten wijn gemaakt op de Daalgaard inclusief een kaasplank.

Praktisch
Dit uitje vindt plaats op woensdag 17 augustus van 14.00 tot 16.00 uur bij Wijngaard de Daalgaard aan de Kuilen 18a in Sint Agatha. De kosten bedragen 5 euro, contant en liefst gepast te betalen op de dag zelf bij één van de vrijwilligers vna Padbroek Ontmoet. Bij de kosten zijn de rondleiding, wijn en kaasplank inbegrepen. De overige kosten zijn voor Padbroek Ontmoet. Je kan je opgeven door te mailen naar voorzitterpadbroekontmoet@gmail.com. Vermeld daarbij je naam en met hoeveel personen je komt. Opgeven kan tot en met zondag 14 augustus. Er is een maximaal qua aantal deelnemers dus vol is vol.

Uit de krant