Afbeelding

Donateurs actie Lourdesfonds Boxmeer

Algemeen 1 keer gelezen

BOXMEER | Lourdesfonds Boxmeer is voornemens om van 17 t/m 22 september naar Lourdes te gaan met een gezelschap van zo’n 50 personen. Om dit te bekostigen wordt in de maand augustus de jaarlijkse donateursactie gehouden. “Mede door uw gulle gaven zal dat ook dit jaar weer een mooie en onvergetelijke reis worden.”  

Dit jaar wordt de actie in een iets ander jasje gestoken. “Niet zoals u gewend bent met de collecte bus maar er zullen huis aan huis enveloppen bezorgd gaan worden,” meldt het Lourdesfonds. “De vaste donateurs kunnen echter rekenen op een bezoekje van onze collectanten.”

Bent u of kent u iemand in de omgeving van Boxmeer die ook een reis naar Lourdes zou willen maken? Laat het ons weten. Er staat een volgende reis, onder leiding van het Huis voor de Pelgrim, gepland van eind april/begin mei 2023.
Nadere info kunt u krijgen van: Kees Thijssen (06-12900576), Ruud Lemmens (06-30332838) of Letty Jansen (06-51029889) “Uw bijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld en we danken u bij voorbaat hartelijk”

Uit de krant

Uit de krant