Nog slechts anderhalve maand geduld en je kunt hier de lekkerste chocolade kopen.
Nog slechts anderhalve maand geduld en je kunt hier de lekkerste chocolade kopen. Foto: Ten Haaf Fotografie

Centrum Cuijk krijgt er een nieuwe winkel bij: Rousseau Chocolade

Algemeen 4.659 keer gelezen

CUIJK | Chocoladeliefhebbers opgelet! In het voormalige juwelierspand in winkelcentrum De Maasburg in Cuijk gaat Rousseau Chocolade zich vestigen. Dat heeft de bekende chocolatier bekend gemaakt. Op zaterdag 18 maart zal Rousseau de winkel officieel openen. 

Voor het zo ver is moet er nog het één en ander aan voorbereidingswerk worden verricht. Zo moet de winkel nog worden omgebouwd en wordt er nog gezocht naar mensen voor in het verkoopteam. Heb jij niet altijd al in een chocoladezaak willen werken? Grijp je kans. 

Voor bij wie de chocolade écht door de aderen stroomt kan het de moeite lonen om zich aan te melden voor de speciale openingsactie en direct gratis lid te worden van Rousseau’s chococlub. Leden maken kans op een rondleiding in een echte chocoladefabriek of andere smakelijke pakketten.


Impressie van hoe de winkel in Cuijk er uit komt te zien. - Foto: Rousseau Chocolade.

Opmars in Brabant
Rousseau Chocolade is in de regio een bekende verkoper van heerlijke en luxe chocoladeproducten. Het begon allemaal in 1969 in Sittard met de verkoop van handgemaakte pindarotsjes. Inmiddels is het choco-imperium uitgegroeid tot een 25 winkels tellend bedrijf, hoofdzakelijk geconcentreerd op (Zuid) Limburg. Met vestigingen in onder andere Den Bosch, Someren en natuurlijk Boxmeer maakt Rousseau ook een opmars in Brabant. De opening van de 26ste winkel in Cuijk is het nieuwste wapenfeit. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant