Ook leren een diorama maken? Meld je aan bij Hobbycentrum Cuijk.
Ook leren een diorama maken? Meld je aan bij Hobbycentrum Cuijk.

Diorama’s maken bij Hobbycentrum Cuijk

Algemeen 656 keer gelezen

CUIJK | Hobbycentrum Cuijk gaat een nieuwe hobby opstarten op de dinsdagmiddag: Diorama’s maken. Diorama’s zijn 3D bouwwerken die van alles kunnen gaan voorstellen. Bijvoorbeeld: een poppenhuis, een maquette, een winkel, een sprookjestuin. Diorama’s kan men kant en klaar kopen, maar veel leuker en origineler wordt het als je het helemaal zelf bedenkt en maakt. 

In het hobbycentrum is een keur aan materialen waarmee je kunt gaan werken: hout, klei, lappenstof, wol/katoen, metaal. Het centrum heeft de gereedschappen en eventueel machines. De deelnemer brengt zelf de materialen mee (of vindt deze in een van de hobbyruimtes). Heb je al een idee en ben je handig maar weet je niet hoe jouw idee tot 3D bouwwerk gemaakt kan worden, dan staat de begeleider van deze hobby je met raad en daad bij. 

Gezocht: ervaren begeleid(st)er voor de hobby Glas-in-lood / tiffany. In het hobbycentrum Cuijk zijn er twee groepen die enthousiast de hobby Glas-in-lood /Tiffany beoefenen. Ben jij of ken jij iemand die de fijne kneepjes van het Glas-in lood / tiffany in de vingers heeft? Meld je dan aan via secretariaat@hobbycentrumcuijk.nl. Voor nadere info kun je vooraf eventueel bellen naar 0639433313 (Anka Cranen).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant