De eerste editie van BierpruuverHei was een hoppig succes.
De eerste editie van BierpruuverHei was een hoppig succes.

Tweede editie BierpruuverHei in Vianen

Algemeen 1.814 keer gelezen

VIANEN Zondag 19 mei wordt de tweede editie van BierpruuverHei gehouden, te midden van de weelderige pracht van de Kuukse Hei in Vianen. Onder een stralende zon en een azuurblauwe hemel verzamelen bierliefhebbers zich weer op het dorpsplein voor een onvergetelijke ervaring.

Op het festival kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan bieren, variërend van traditionele ambachtelijke brouwsels tot experimentele nieuwe smaken. Elk bier wordt zorgvuldig geselecteerd en gepresenteerd door lokale brouwerijen en ambachtelijke brouwers. Van verfrissende pilsners tot rijke stouts en alles daartussenin, er is voor elk wat wils.

Terwijl je van brouwerij naar brouwerij dwaalt, word je begroet door gepassioneerde biermakers die graag hun kennis en liefde voor het vak delen. Geniet van elke slok waarbij een symfonie van smaken wordt ontketend die je smaakpapillen verwennen.

Naast het proeven van bieren is de sfeer op het BierpruuverHei festival ongeëvenaard. Mensen komen samen om te genieten van goed gezelschap, fijne achtergrondmuziek en een ontspannen sfeer. Het geheel wordt omlijst door lokale lekkernijen en hapjes, die perfect passen bij de verschillende bieren die worden aangeboden.

Dus zorg dat je er bij bent en laat je meeslepen door de warmte van de zon en de verrukkelijke geuren en smaken van ambachtelijk bier. De BierpruuverHei zal je bierervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Bierpruuverhei vindt plaats op Zondag 19 mei, 1e Pinksterdag van 13.30 uur - 19.00 uur. Op het plein in Vianen, tussen Kerk en Kroeg. Entree: € 10,- ,incl. proefglas en 2 speciaalbiertjes.  (tickets voor early birds verkrijgbaar voor € 9,= in café zaal de Hei)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant