Afbeelding

Carnavalsmarkt in 't Germelaand

Carnaval 30 keer gelezen
MILL - Ieder carnavalsseizoen is er in Mill traditioneel een carnavalsmarkt in de Concertzaal aan de Stationsstraat. Dit keer is dat op zondag 9 januari.

Tijdens deze markt verwisselen de meest uiteenlopende zaken van eigenaar. Van kleding voor kinderen en volwassenen tot accessoires zoals hoeden, petten, pruiken en schoenen. Ook worden vaak kostuums voor complete groepen voor een optocht of pronkzitting aangeboden. En soms zelfs gaat een carnavalswagen (op foto) naar een nieuwe eigenaar.

[image=161551]

De Millse carnavalsmarkt is voor zowel handelaren, hobbyisten als particulieren een ideale gelegenheid. Voor 3 euro is een verkoopruimte of kraam van 2,5 meter te huur (langer tegen meerprijs). Net als bezoekers betalen ook standhouders entree. Voor standhouders die hun verkooppunt willen inrichten gaat de zaal om 9.00 uur open.
De markt in de Concertzaal aan de Stationsstraat 21 in Mill is van 10.00 tot 12.30 uur. De entree bedraagt 1,50 euro (vanaf 12 jaar). Voor meer informatie bel Paul Sweens: (0485) 45 24 78. Of stuur een e-mail naar . Zie ook www.germelaand.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant