V.l.n.r.: Guido, Fedde, Marlou, Niki en Kim.
V.l.n.r.: Guido, Fedde, Marlou, Niki en Kim.

Benefietdiner en erwtensoep bij De Piek en De Baronie voor goede doel

Human Interest 822 keer gelezen

BOXMEER | Bij Guido en Marlou, eigenaren van café De Piek en hotel-restaurant De Baronie in Boxmeer, is het nieuws van een behandeling tegen de ziekte MS voor Niki van Eenbergen ter ore gekomen. Helaas wordt deze behandeling niet vergoed in Nederland en daarom heeft Niki een stichting opgezet. Hij wil graag geld inzamelen zodat hij kan genezen van de ziekte MS en een gezonde toekomst tegemoet kan gaan. Guido en Marlou willen hierbij helpen.

Vanaf woensdag 23 november is bij De Piek huisgemaakte erwtensoep te verkrijgen. De koks van De Baronie blijven daarnaast de maanden november en december zoveel erwtensoep maken als nodig is. De gehele opbrengst van deze soep gaat naar de stichting STOP MS NOW.
En op dinsdag 29 november is bij De Baronie een benefietdiner. "Je kunt die avond vanaf 18.00 uur genieten van een heerlijk 4 gangen verrassingsdiner voor maar 30 euro (exclusief drank). De helft daarvan gaat naar de stichting van Niki: STOP MS NOW", vertellen Guido en Marlou. Er is een keuze mogelijkheid tussen vlees, vis of vegetarisch. Ook zal alle fooi van die avond gedoneerd worden aan de stichting. Reserveren voor het benefietdiner kan via telefoonnummer (0485) 57 13 45.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant