Stadskoor Grave
Stadskoor Grave Foto: Eigen foto

Stadskoor Grave geeft zaterdag 20 april een lenteconcert in Velp

Kunst en cultuur 384 keer gelezen

VELP | Op zaterdagavond 20 april zal Stadskoor Grave een Lenteconcert geven in het Filmcafé Grave. Dit filmcafé is gelegen in de voormalige Gen. de Bonskazerne in Velp. Aanvang is 19.30 uur.

Er worden in deze zaal regelmatig films gedraaid maar ook concerten zijn in deze zaal zeker op hun plaats. De akoestiek is van een goed niveau. Daarom heeft Stadskoor Grave voor deze locatie gekozen. Zij hebben een prachtig lenteprogramma met als begeleiding pianist Alex van de Zand, de dwarsfluit wordt gespeeld door René Schipperhein en dat alles onder de bezielende leiding van dirigent Geert Verhallen. Als speaker zal Jan Eradus bezoekers door het programma heen leiden. Enkele nummers die deze avond worden gezongen zijn onder meer ‘Love changes everything’, ‘Whispering hope’, ‘When I’m 64’, ‘My heart will go on’ en ‘Amigos para siempre’. “Voor de overige nummers, die ook zeker de moeite waard zijn, zult u soms een glimlach niet kunnen onderdrukken”, laat het koor weten.

Algemene informatie
Het Lenteconcert is zaterdag 20 april en begint om 19.30 uur. De entree bedraagt 5,00 euro. De zaal is vanaf 19.00 uur open. In de pauze of na afloop kunnen bezoekers een drankje gebruiken bij de bar. Deze zijn alléén met de pin te betalen. Het adres Filmcafé Grave is Generaal de Bonsweg 1 in Velp (Grave).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant