Pink Project The Band - Any Colour You Like (Foto: Nico Alsemgeest)
Pink Project The Band - Any Colour You Like (Foto: Nico Alsemgeest)

Pink Project, dé Pink Floyd tribute, komt met een nieuwe show naar het theater

Kunst en cultuur 721 keer gelezen

CUIJK | Wie Pink Floyd wil horen, in optima forma, gaat naar Pink Project. In 2024 staat de band alweer 30 jaar op het podium. Hiermee zijn zij één van de oudste Pink Floyd tributes wereldwijd. In al die jaren weet Pink Project de nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten. Vrijdag 19 april komt de band naar Schouwburg Cuijk.

Na een zeer succesvolle Pink Floyd Past to Present tour gaat de band dit seizoen op tournee met een nieuwe show: Any Colour You Like “A collection of great Floyd songs”. De naam zegt het al, het repertoire van Pink Floyd is heel divers, kleurrijk en bestrijkt, inclusief het solowerk van David Gilmour en Roger Waters, inmiddels 6 decennia prachtige muziek.

Pink Project zal het publiek tijdens deze show verwennen met hoogwaardige uitvoeringen van de bekende songs, maar ook verrassen met onverwachte parels uit deze muzikale erfenis. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan. 

De voorstelling Pink Project The Band – Any Colour You Like is op vrijdag 19 april te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie via schouwburgcuijk.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant