Afbeelding
Foto:

Blasmusik vom Feinsten in Overloon

Kunst en cultuur 554 keer gelezen

OVERLOON | Op vrijdag 10 mei (vrijdag na Hemelvaart) komt blaasensemble Alpenblech op bezoek bij Freunde Echo. Het is een unieke gelegenheid om deze “kleine” kapel te beluisteren en wij zijn er trots op dat zij dan in Overloon willen komen optreden.

Alpenblech (D) is opgericht in 2005 en bestaat uit zeven professionele muzikanten. Het zijn stuk voor stuk zeer geroutineerde muzikanten met veel muzikale ervaringen in verschillende genres. Zij zijn of waren muzikant bij onder andere Ernst Hutter en zijn Egerländer Musikanten, klassiek en volkstümliche ensembles, Oberkrainer groep, brassband, bigband en symfonie orkesten.

Al deze invloeden dragen bij tot de unieke en fantastische Alpenblech sound, waarbij het hoogste muzikale niveau wordt bereikt. Maar het gaat er bij deze muzikanten niet alleen om dat het perfect is, maar vooral dat de muziek met passie en speelvreugde wordt uitgevoerd. In zulke kleine bezetting is ieder een solist en dat is wat u ook kunt horen en verwachten tijdens hun optreden. De bezetting bestaat uit een drummer, bastuba, twee baritons/trombones en drie trompetten/flügelhorn.

Laat u muzikaal verrassen en verwennen tijdens dit concert dat zal plaats vinden in de Pit op vrijdag 10 mei, aanvang 19.30 uur. Kaarten a € 20,00 kunnen vooraf gereserveerd worden door een mail te sturen naar: info@blaaskapel.nl of aanmelden via de website www.blaaskapel.nl of telefonisch bij John Jacobs 0478-641516

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant