Tuincentrum Jan van de Hulsbeek in Wanroij staat in bloei.
Tuincentrum Jan van de Hulsbeek in Wanroij staat in bloei.

Tuincentrum Jan van de Hulsbeek staat Tweede Paasdag in bloei!

Zakelijk 406 keer gelezen

WANROIJ | Lentekriebels? Dat komt goed uit, want Tuincentrum Jan van de Hulsbeek in Wanroij is Tweede Paasdag, maandag 2 april, geopend.

Er is hard gewerkt om het assortiment weer 'zomerklaar' te maken. Prachtige bloemen en planten sieren het tuincentrum; er is voor ieder wat wils.

"Maart en april zijn de ideale maanden om lekker in de tuin bezig te zijn en nieuw groen te planten", vertelt Jan van de Hulsbeek. "Wortels kunnen zich dan nog goed hechten in de grond en daar heb je later in de zomer profijt van."

Bij Jan van de Hulsbeek kun je terecht voor alles op het gebied van je tuin. Van prachtige planten, tot tuingereedschap, bodembedekkers, tuinhuisjes, tuinafscheidingen en uiteraard potgrond en bemesting.

Daarnaast is het tuincentrum gespecialiseerd in vijvers en alles wat daarbij komt kijken. "Persoonlijke service en kwaliteit vinden wij heel belangrijk", aldus Jan.

Wil jij met Pasen lekker aan de slag in je tuin? Kom dan langs bij Tuincentrum Jan van de Hulsbeek aan Oosteind 1 in Wanroij. Tweede Paasdag is de zaak geopend van 10.00u. tot 17.00 u.

Voor meer informatie kijk op de site: www.tuincentrumwanroij.nl.

Uit de krant