Afbeelding

Beauty Revolution houdt hairfashionshow

Zakelijk 58 keer gelezen
BOXMEER - Beauty Revolution viert zijn zesde verjaardag op een bijzondere manier. Bij Café ‘t Centrum in Boxmeer houdt de kapsalon van Mutlu Polat op zondag 11 november de hair-fashionshow ‘Dare 2 Be Yourself’. Het mode-event is uitsluitend te bezoeken met een speciaal toegangskaartje.

[image=225384]

“We bestaan nu zes jaar en dat wilden we graag op een bijzondere manier vieren”, legt Mutlu uit. “Daarom houden we een speciale hairfashionshow voor onze vaste klanten en, als er kaarten overblijven, andere geïnteresseerden. Klanten reageren tot nu toe erg enthousiast. Er is bij ‘t Centrum plek voor zo’n driehonderd gasten.”

Drie-in-één
Een kaartje (à 2,50 euro) geeft niet alleen toegang tot de hairfashionshow, maar het is tevens een tegoedbon voor een welkomstdrankje en drie loten waarmee een metamorfose, gratis knipbeurt of cadeaubon gewonnen kunnen worden. Ook verschaft het kaartje toegang tot de afterparty, waarvoor een deejay is ingehuurd. “En die draait ook al tijdens de show. Maar dan gaat het toch vooral om de haarmodetrends voor de herfst/winter. Die tonen we bij zowel mannen als vrouwen”, vervolgt Mutlu.
Aanvullende info en kaartverkoop via Beauty Revolution, Steenstraat 33, Boxmeer, tel. (0485) 57 88 77.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant