Afbeelding

Beursvloer Land van Cuijk weer succesvol

Zakelijk 51 keer gelezen
CUIJK - Afgelopen woensdag (3 oktober) vond de tweede editie van de maatschappelijke beursvloer Land van Cuijk plaats. Het bedrijfs- en verenigingsleven was uitgenodigd om deze middag naar boomkwekerij Ebben te komen en daar te netwerken en handelen in concrete zaken als mankracht, kennis, materialen en middelen.

[image=225217]

Het bezoekersaantal was iets minder dan vorig jaar, maar dit mocht de pret niet drukken. Zodra de gong klonk, ten teken van de start van de beursvloer, gingen de deelnemers druk met elkaar in gesprek en ging men op zoek naar een passende samenwerkingspartner. Met ruim 32 concrete matches was er uiteindelijk goed gehandeld en zijn veel nieuwe contacten gelegd. De vastgelegde matches, ondertekend door notaris Teeuwen uit Boxmeer, moeten nu in de praktijk gebracht worden door de betrokken partijen. Een uitdagende, maar leuke klus, die veel nieuwe samenwerkingsverbanden en activiteiten gaan opleveren. En dit alles zonder dat er voor de diensten betaald is maar een ruil tussen verenigingen en bedrijven.

Matches
Voorbeelden van matches die gemaakt zijn: Trainingsbureau in EHBO en BHV verzorgt een training reanimatie voor de vrijwilligers van het jongerencentrum in ruil daarvoor mag het trainingsbureau een aantal keer gebruik maken van de ruimtes in het jongerencentrum voor andere trainingen of twee dagdelen organisatieadvies in ruil voor tafelboeket bloemen.

Geslaagd
Ook de rondleiding die Boomkwekerij Ebben had georganiseerd voor de deelnemers, was, ondanks de regen, een groot succes. De beursvloer werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het fonds maatschappelijke betrokkenheid van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. De organisatie kijkt terug op een geslaagde tweede editie van de Beursvloer Land van Cuijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant