Wendy Peters is op zondagochtend actief voor Voetjebal Nederland: 'Bewegen zorgt voor plezier.' (tekst en foto: Jos Gröniger)
Wendy Peters is op zondagochtend actief voor Voetjebal Nederland: 'Bewegen zorgt voor plezier.' (tekst en foto: Jos Gröniger)

Wendy Peters brengt jong en oud in beweging

Sport 1.322 keer gelezen

HAPS | Bewegen, het lijkt de gewoonste zaak van de wereld. Toch zouden er veel mensen aangezet moeten worden uit de stoel te komen. Met Heppie Joy en Voetjebal brengt de Hapse Wendy Peters wekelijks talloze mensen in beweging. "Bewegen is goed voor je lichamelijke en mentale conditie", zegt Wendy.

Thuis in Haps vervolgt ze: "Iedereen heeft plezier van bewegen. Mensen van nul tot honderd kunnen het. Het brengt mensen samen."
Bijna dagelijks brengt zij mensen samen. Haar werkgebied strekt zich uit van Velp tot Gennep en van Haps tot het Gelderse Groesbeek. De mogelijkheden zijn legio. "Ik werk in groepjes in diverse dorpen en wijken. De doelgroep is erg divers. Ik heb beweeguurtjes voor senioren maar ook verzorg ik als franchisenemer van Voetjebal Nederland lessen voor peuter en ouder. Mensen vinden een uurtje samen spelen met hun (klein)kind waardevol en kiezen voor ouder- en peutergym."
Naast bewegen voor ouderen en peuter- oudergym verzorgt Wendy Peters onder meer danslessen, Beweeg Fit en baby- en kindergebaren. "Ik vind het belangrijk dat je communiceert met de kleintjes die nog niet kunnen praten. Met een klein gebaar kunnen ze je al veel duidelijk maken, maar het is wel belangrijk dat je elkaar begrijpt. Baby- en kindergebaren maken dat mogelijk", zegt de veelzijdige Hapse, die oorspronkelijk in de kinderopvang werkte. "Dat was leuk, maar met Heppie Joy heb ik meer afwisseling. Ik krijg er zelf ook energie van."
Meer informatie: Heppie Joy, Wendy Peters (06-55586497). Of kijk op www.heppiejoy.nl en Cuijk.voetjebal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant