Afbeelding

Frans Siroen kampioen 'scherpschieten'

Sport 34 keer gelezen
GASSEL/GRAVE - Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat hoofdman Frans Siroen persoonlijk kringkampioen was geworden op het schietterrein van Schuttersgilde St. Jan in Gassel. Afgelopen zondag lukte het Frans weer om de beste schutter te zijn van de Kring van Scherpschuttersverenigingen 'Land van Cuijk'.

[image=223535]

Dit jaar mocht het St. Anthonius en St. Nicolaasgilde uit Groeningen het schietconcours organiseren. Op dit concours worden, in het kader van het Brabants wipschieten, diverse disciplines verschoten, waaronder korps, vrije hand, opgelegd, extra aanbieding en persoonlijk kampioen. "Voordat je aan de persoonlijk kampioen mee mag doen, moet je in de voorrondes minimaal zes wedstrijden voor de korps 3 punten hebben geschoten", aldus de Kring van Scherpschuttersverenigingen.
Door op deze zondag 8 rondenpunten te schieten, won Frans Siroen van alle andere schutters. Vincent Jans van SV Oranje Agatha wist reservekampioen te worden. Zij ontvingen van de voorzitter van de kring, Gerrit Vos, naast felicitaties en bloemen een prachtige beker.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant