Toch nog 'haasje' voor oud-international Marinho Letemahulu uit Cuijk

Voetbal 773 keer gelezen

CUIJK/SITTARD | Tien jaar nadat hij zijn laatste futsal-interland speelde, heeft oud-international Marinho Letemahulu alsnog een 'haasje' gekregen van de KNVB. Dit speciale speldje wordt uitgereikt aan elke voetballer die zijn interlanddebuut maakt. Voor futsal (zaalvoetbal) gold dit tot begin 2018 niet.

Letemahulu speelde in de periode 2001-2008 maar liefst 93 futsalinterlands voor Oranje. Afgelopen zondag mocht de Cuijkenaar alsnog zijn 'haasje' in ontvangst nemen. "Alle oud-internationals hebben met terugwerkende kracht hun haasje mogen halen. Normaal krijgt elke voetbalinternational deze bij zijn/haar debuut van de KNVB. Dit ging niet op voor futsal tot aan een paar maanden terug", schreef Letemahulu op zijn Facebook-pagina. Ook eerde hij met dat bericht zijn ouders en vrouw Marsha Laijan.

Eigen voetbalschool
Inmiddels heeft Letemahulu zijn eigen voetbalschool 'We Love Voetbal'. Zelf is hij nog actief als speler bij JVC Cuijk (lagere elftallen). Hij is de zoon van Willem Letemahulu, die in de jaren '70 en '80 profvoetballer was in Frankrijk.

Uit de krant