JVC Cuijk zegevierde bij OVC'85 en blijft aan kop.
JVC Cuijk zegevierde bij OVC'85 en blijft aan kop. Foto: JVC Cuijk

JVC Cuijk blijft op titelkoers na late winst op hekkensluiter

Voetbal 637 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk heeft zich zaterdag ontdaan van hekkensluiter OVC’85 en blijft aan kop in de derde klasse A. Twee late treffers van Jordie van der Laan bezorgden de Cuijkse formatie een 1-3 overwinning in Oosterbeek.

JVC had vanaf het eerste fluitsignaal het beste van het spel en al enkele goede kansen op 0-1 gehad toen Thomas van de Sanden na een half uur een rebound binnen werkte. Kort na de thee kwam OVC’85 langszij en moesten de gasten op zoek naar een hernieuwde voorsprong. Die kreeg JVC tien minuten voor tijd, toen Jordie van der Laan een hoekschop van Bjenze Graat binnenkopte. In blessuretijd maakte Van der Laan er ook nog 1-3 van en stelde daarmee drie belangrijke punten veilig voor de ploeg van trainer Robert Grauwde, die een marge van twee punten behoudt met Be Quick Zutphen (3-1 winst tegen Brummen).