Stijn van den Broek scoorde de 2-0 namens DSV tegen SV United.
Stijn van den Broek scoorde de 2-0 namens DSV tegen SV United. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

3C: DSV staat weer vijfde, Excellent verliest in Panningen

Voetbal 610 keer gelezen

SINT ANTHONIS | DSV heeft de vijfde plaats in de derde klasse C heroverd dankzij een overtuigende 3-1 overwinning op SV United. Excellent ging daarentegen met dezelfde cijfers onderuit bij ‘een effectiever’ Panningen, maar die uitslag was volgens trainer John Janssen geflatteerd.

De wedstrijd tussen DSV en SV United ontbrandde pas ver na rust. Pieter Voet zette zijn ploeg na dik 70 minuten op 1-0. De marge werd tien minuten voor tijd verdubbeld door Stijn van den Broek, die binnenkopte. SV United dacht de spanning terug te brengen uit een vrije trap, maar Pieter Vloet scoorde vanaf de stip de bevrijdende 3-1.

Excellent verliest in Panningen
Excellent ging op bezoek bij Panningen met 3-1 onderuit. “We hebben voldoende kansen gecreëerd om een beter resultaat te boeken”, aldus Excellent-coach John Janssen. “De tegenstander ging uiterst effectief om met hun kansen.” Namens Excellent scoorde Sven van Gelder. De Oploonaren blijven zevende staan, maar hebben een marge van slechts drie punten met de nummer tien, een klassering die over vier speelronden nacompetitie betekent.