Afbeelding

4A (Oost): VCA ‘in spotlights’ tegen Achilles’29

Voetbal 61 keer gelezen
SINT AGATHA - Onder de noemer ‘VCA 1 in the spotlights’ treedt het vlaggenschip van VCA zaterdag 2 november om 18.00 uur op eigen veld in Sint Agatha aan tegen de zaterdagploeg van Jupiler Leagueclub Achilles’29 uit Groesbeek.

[image=261383]

“Bijna anderhalf jaar geleden is VCA met het eerste elftal overgestapt van het zondag- naar het zaterdagvoetbal”, vertelt vice-voorzitter Martijn Bardoel. “Dat is voor leden wennen geweest, maar inmiddels wordt het elke week drukker langs de lijn.”

Club uit regio uitgenodigd
Bardoel vervolgt: "Ook horen we van buurtverenigingen dat ze meer willen weten over onze overstap. Zodoende zijn alle leden van VCA en de besturen van omliggende voetbalclubs uitgenodigd om zaterdagavond kennis te komen maken met het zaterdagvoetbal bij VCA. ‘In the spotlights’ is een verwijzing naar de lichtmasten die zaterdag wegens het donker ontstoken moeten worden. Want om iedereen in de gelegenheid te stellen die normaal door werk of klusjes niet op zaterdagmiddag kan komen kijken, is de aftrap in overleg met Achilles’29 verzet naar 18.00 uur ‘s avonds. Om extra aandacht te richten op deze wedstrijd, hebben we ook bij lokale ondernemers in Sint Agatha en in de Cuijkse wijk Padbroek affiches opgehangen.”

Vervolg op eerste zege?
VCA boekte afgelopen zaterdag de eerste overwinning van het seizoen. In Nijmegen werd Oranje Blauw met 2-3 verslagen dankzij doelpunten van Jurre Cuppen, Tim Nederveen en Job Koot.
Het competitietreffen in de vierde klasse A tussen VCA en Achilles’29 wordt gespeeld op sportpark Veldzicht in Sint Agatha. Aftrap is 18.00 uur. De entree is gratis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant