Afbeelding

JVC Cuijk vervult sportieve plicht met verve

Voetbal 17 keer gelezen
CUIJK - JVC Cuijk deed wat het doen moest door op eigen veld met 1-0 te winnen van degradatiekandidaat Hollandia. Dennis Schouten maakte vlak voor de rust de enige goal van de middag. De Cuijkenaren geven hiermee een vervolg aan het toch al zo succesvolle seizoen.

Nee, het was geen goede wedstrijd op de Groenendijkse Kampen maar JVC was wel de betere ploeg. De gasten uit Hoorn streden voor belangrijke punten maar konden niet echt een vuist maken. JVC speelde zonder Robby van Raay en moest Dennis Schouten voorin posteren maar was toch licht dominerend. Vlak voor rust zette Achmed El Allachi een goede actie in waarna hij teruglegde op Loosbroeker Dennis Schouten die met een draaibal over de keeper de hoek wist te vinden: 1-0. Na de pauze bleef Hollandia nog lang kansrijk omdat JVC weigerde om de definitieve trekker over te halen. Ali Gencialoglu, El Allachi en Wesley Meeuwsen hadden de 2-0 op de schoen maar faalden in de afwerking. Hollandia kon daarom blijven hopen opdie ene kans maar uiteindelijk leverde een soort van wanhoopsoffensief weinig op. JVC kan zich nu weer richten op de bekerwedstrijd (halve finale, red.) van aanstaande dinsdag tegen het wellicht wat aangeslagen FC Oss dat wel andere dingen aan het hoofd heeft.

JVC CUIJK: Tinus, Paymans, D. van Raay, Van Griensven, Van Zanten, Gencialoglu (80. Boogaard), Hofmeijer, Van Mourik, El Allachi (88. Gencialoglu), Meeuwsen, Schouten

[image=175138]

Uitslagen Topklasse:
-FC Hilversum - FC Oss 1-1
-De Treffers - AFC 3-1
-Argon - Achilles'29 1-1
-JVC Cuijk - Hollandia 1-0
-Haaglandia - Gemert 6-2
-Quick'20 - EVV 3-2
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant