SSS'18 ging thuis onderuit tegen Venray. (foto: Henk Henckens)
SSS'18 ging thuis onderuit tegen Venray. (foto: Henk Henckens)

SSS'18 verliest opnieuw van buurman SV Venray

Voetbal 268 keer gelezen

OVERLOON | SSS'18 heeft zondag op eigen veld verloren van buurman SV Venray. De begeleiding van SSS'18 had de vervelende nederlaag eerder in het seizoen tegen Venray nog vers in het geheugen. Een ten onrechte speler uit het veld gestuurd en in de extra tijd toch nog verliezen was zeer zuur. De ploeg was dus goed geladen voor deze derby. Na rust ging het echter toch fout voor de Overloners: 1-3.

Zeker 500 tot 600 toeschouwers waren naar deze happening gekomen. Er werd beter dan tegen Deurne goed van start gegaan. Stan Venhuizen speelde op Bas Joosten. Hij speelde zich al draaiend schitterend vrij maar zijn schot ging juist net naast het doel. Op links kreeg Stef van Dijck een vrije trap te nemen op de linkerkant van het strafschopgebied. Hij schoot ineens op doel in de korte hoek, maar keeper Kevin van den Berg dook de bal uit de hoek. De scheidsrechter moest kort op het spel zitten want er werden diverse forse overtredingen gemaakt, die hij zeker had moeten bestraffen, maar de gele kaarten bleven vooralsnog even achterwege.
Na een half uurtje kon SSS'18 toch de score openen. De bal kwam via de kluts met de keeper bij Koen Verlinden en hij tikte de bal in het doel. Jordy Wismans probeerde de bal nog uit het doel te slaan, maar blesseerde zich daar dusdanig  dat hij zich moest laten vervangen door Frank Gielens. Maar het doelpunt was gescoord: 1-0
Amper vier minuten later was de stand al weer gelijk. Niek Versteegen kreeg op rechts de bal aangespeeld en hij treuzelde niet en nam de bal ineens op de slof en als een kogel verdween de bal onhoudbaar voor Kevin van de Berg in de rechterbovenhoek: 1-1. Enkele minuten later kreeg Koen Voesten zijn eerste gele kaart, maar in de stand kwam geen verandering meer.

Beter Venray
Beide ploegen hadden geen invallers in het veld gebracht en de tweede helft verliep in een hoog tempo. Al in de 58ste minuut was het alweer raak. Dit keer was het Armand Shala: 1-2. Door dit doelpunt was het vertrouwen van SV Venray alleen maar groter geworden en SSS'18 kreeg steeds minder vat op de wedstrijd. Na een uur werd Paul Janssen vervangen door Bart Beckers om de druk te verhogen. Het bedoelde effect bleef uit. In de loop van de wedstrijd kregen Koen Verlinden ,Cas Rutten nog geel en Koen Voesten kreeg rood (twee keer geel)!
In de 83e minuut kroop SSS'18 nog door het oog van de naald. Een schitterende aanval van Venray werd voorlangs gespeeld en had een beter lot verdiend. Job Gielen merkte dat hij last kreeg van zijn hamstring en moest zich laten vervangen. Renel Luydens was zijn vervanger maar in blessur tijd wist Niek Versteegen zijn tweede goal te scoren en SSS'18 was duidelijk verloren: 1-3.

Bas Joosten (SSS'18) ziet zijn inzet net voorlangs gaan. (foto: Henk Henckens)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant