Afbeelding
Foto: Ties van Dooren

CDA Boxmeer maakt kandidatenlijst bekend

Verkiezingen 809 keer gelezen

BOXMEER | CDA Boxmeer begint het jaar 2018 met het bekendmaken van de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. 
 
Sinds de zomer heeft CDA Boxmeer hard gewerkt aan het samenstellen van de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. "De ambities waren hoog: vertegenwoordiging uit alle kerkdorpen en een goede mix tussen nieuwe en ervaren mannen én vrouwen. Maar vooral: mensen die betrokken zijn en weten wat er speelt", aldus het CDA. 
 
"De benoeming van Bouke de Bruin-Van Vught tot lijsttrekker blijkt de juiste zet te zijn geweest. Met een enorme energie is ze aan de slag gegaan en wist iedereen in de partij mee te krijgen in haar enthousiasme."  
 
In de top 10 staan naast bekende namen, onder wie wethouder Peter Stevens en fractievoorzitter Twan Stiphout ook nieuwe namen. De hoogste nieuwe binnenkomers zijn Corine Jeckmans (48 jaar en eerst verantwoordelijk verzorgende bij de Waalboog in Nijmegen), Lian Nabuurs (49 jaar en researcher bij Akzo Nobel) en Frank Middel (27 jaar en E-commerce sales medewerker met daarnaast een eigen bedrijf in marketing) voor de aankomende verkiezingen. Andere bekende gezichten zijn Sonja Stevens, Anjo Welles en Jan Stoffelen. Het Bestuur van CDA Boxmeer is ook trots te kunnen vermelden dat van de top 16 de helft man en de helft vrouw is. 
 
Tijdens de algemene ledenvergadering  op 18 december werden de eerste 10 kandidaten voorgesteld en werd de volgorde definitief vastgesteld.  Tijdens het voorstellen van de kandidaten werd ook duidelijk hoeveel kwaliteit er bij alle kandidaten aanwezig is. Allemaal mensen die hebben aangegeven zich actief in te willen gaan zetten voor specifieke thema's die in onze gemeente aan de orde komen. Via vrijwilligerswerk of beroepsmatig brengt iedereen een stevige inbreng mee. De nieuwe groep staat voor kwaliteit en betrokkenheid!  
 
Lijsttrekker Bouke de Bruin-Van Vught: "Deze sterke lijst laat zien dat het CDA midden in de samenleving staat. Echt een geweldige club om komende maanden campagne mee te gaan voeren. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze kandidaten het CDA Boxmeer een mooie winst bij de komende verkiezingen zullen opleveren."  
 
De eerste 16 kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen:  
 
1. Bouke de Bruin (Boxmeer)      
2. Twan Stiphout (Boxmeer)        
3. Peter Stevens (Vortum-Mullem)
4. Corine Jeckmans (Boxmeer)
5. Jan Stoffelen (Vierlingsbeek)
6. Frank Middel (Boxmeer) 
7. Sonja Stevens (Sambeek)
8. Lian Nabuurs (Overloon)
9. Anjo Welles (Maashees)
10. Arie Peters (Boxmeer)
11. Mieke Theunissen (Beugen)
12. Marco Rose (Oeffelt)
13. Petra Flohr (Boxmeer)
14. Peter Brouwers (Rijkevoort)  
15. Tamara Huffmeijer (Boxmeer)
16. Arno Gerrits (Beugen) 
 
Voor meer informatie kijk op de website, neem contact met ons op en of volg de facebookpagina CDA Boxmeer of www.cdaboxmeer.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant