Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Met een Tworby kan iedereen veilig en zelfstandig op pad.
Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Met een Tworby kan iedereen veilig en zelfstandig op pad.

Langer en veiliger fietsen; Driewieldag in Siebengewald en Wanssum

Algemeen 515 keer gelezen

SIEBENGEWALD / WANSSUM | Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en bezit een elektrische fiets. Daarbij wordt ook de driewieler, en alle stabiliteit die daarbij komt, steeds minder geschuwd. Dekkers Tweewielers in Wanssum en Profile Weys in Siebengewald organiseren op dinsdag 13 juni een Driewieldag, zodat iedereen kennis kan maken met deze nieuwe vorm van fietsen. 

Uit onderzoek is gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors toeneemt. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Zowel Profile Weys in Siebengewald als Dekkers Tweewielers in Wanssum zijn erkend specialist op het gebied van aangepast fietsen. 

Driewieldag in Noord Limburg
Op dinsdag 13 juni worden er twee evenementen georganiseerd:
Van 10:00 - 13:00 uur bij Dekkers Tweewielers aan de Gagel 12 te Wanssum.
Van 14:00 - 17:00 uur bij Profile Weys aan de Gochsedijk 110 in Siebengewald.

Het maken van een vrijblijvende proefrit is mogelijk. Aanmelden voor de driewieldagen is niet nodig. Deze dagen worden in samenwerking met Tworby georganiseerd. De Tworby ombouwmodule maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken.

Uit de krant