Afbeelding

E-Fietsinformatie dag Rijkevoort

Algemeen 620 keer gelezen

RIJKEVOORT | In de afgelopen 10 jaar is er een groot aantal succesvolle informatiedagen in de regio georganiseerd. In navolging daarvan wordt er dit jaar ook in Rijkevoort een E-fietsdag georganiseerd waar u ook met uw gewone fiets welkom bent. 

De gezellige en informatieve dag is bedoeld voor 55-plussers. Veilig blijven fietsen, er samen op uit trekken en de laatste ontwikkelingen rond de E-fiets staan centraal. De gezellig dag is absoluut de moeite waard en heeft ook tot doel u in contact te brengen met anderen. Voor deelname wordt een kleine bijdrage van € 5,- per persoon gevraagd. De lunch wordt verzorgd.

De organisatie is in handen van SOAB WURX uit Breda. Tijdens een leerzame presentatie worden de voor- en nadelen van de elektrische fiets besproken en praktische tips gegeven. Ook wordt aandacht besteed aan het voorkomen van valpartijen en ongelukken. Nadat u onder begeleiding van een beweegcoach enkele reactie- en balanstesten heeft uitgevoerd, kunt u desgewenst verschillende elektrische fietsen van een lokale rijwielhandelaar uitproberen en/of de vaardigheid met uw eigen fiets onder begeleiding van een fietscoach checken. Omdat de fietsen van de deelnemers ter plaatse desgewenst ook kunnen worden afgesteld voor een goede zithouding, is het wenselijk dat u op uw eigen elektrische of gewone fiets komt. In de middag wordt er op de eigen fiets ook een korte fietstocht gemaakt. 

De dag is van 09:45 uur tot 15:30 uur en wordt op donderdag 25 april gehouden in Dorpshuis De Poel te Rijkevoort. Uiteraard zijn ook inwoners uit andere kernen van regio Boxmeer van harte welkom. 

Er is ruimte voor 40 deelnemers. Schrijf dus ook gerust uw partner of een vriend of vriendin in. In verband met de logistiek en lunch moet iedereen zich wel vooraf aanmelden. De € 5,- eigen bijdrage kunt u op de dag zelf betalen. 

U kunt zich aanmelden op www.e-biketraining.nl. Klik daar op ‘naar aanmelding’ en vervolgens op ‘Rijkevoort’, dan komt u automatisch op de aanmeldpagina. 

Circa 1 week voor de informatiedag ontvangt u een e-mail met o.a. het programma voor de dag en het exacte adres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant