Afbeelding

Actie tegen verloedering industrieterrein

Algemeen 19 keer gelezen
GRAVE - De steeds verdere verloedering van het (voormalig)bedrijventerrein Wisseveld in Grave is veel Gravenaren al jaren lang een doorn in het oog. Dat stelt de politieke partij VP Grave.

"Een werkelijk troosteloze aanblik van scheefgezakte betonplaten en welig tierend onkruid met verder geen enkele voorziening voor de bezoekers zelf." Aldus VP Grave. De partij hield onlangs een bijeenkomst waarbij de aftrap genomen werd voor een actie tegen de verloedering. Hierbij werd een trapveldje voor de buurt in gebruik genomen en een alternatieve locatie gemarkeerd ( hoek Pater van der Elsen - Koninginnedijk) voor een camperparkeerplaats.
Raadslid Suzanne de Zoeten over deze actie: "Onze bedoeling was om wederom een signaal af te geven dat de verloedering van Wisseveld nu eindelijk eens gestopt moet worden. Ook wij begrijpen dat aanpassing van de woningbouwplannen tijd vergt. Juist daarom is het van groot belang dat met een aantal tijdelijke maatregelen het gebied opgefleurd en beter benut kan worden."

[image=178206]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant