Afbeelding

Mantelzorgen na een beroerte, hoe doe je dat?

Gezondheid 441 keer gelezen

BOXMEER | Van de ene op de andere dag kan het leven er ineens heel anders uitzien door een beroerte. De gevolgen kunnen groot zijn voor degene die het overkomt, maar ook voor bijvoorbeeld familie en vrienden. Maasziekenhuis Pantein organiseert dinsdag 7 mei een informatiebijeenkomst over dit thema. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis.

Een neuroloog vertelt over wat een beroerte is en hoe je de signalen kunt herkennen. Door het op tijd herkennen van de signalen van een beroerte en te weten wat je moet doen, kan soms veel schade worden voorkomen. Hoe eerder een beroerte behandeld wordt, hoe beter de vooruitzichten zijn.

Workshops over voeding, communicatie en mantelzorg 
In kleinere groepen kunnen workshops gevolgd worden over de thema’s gezonde voeding, goed leren communiceren bij spraak- en/of taalproblemen en de rol van mantelzorger als je partner een beroerte heeft gehad.

Meer informatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in het vergadercentrum achter het restaurant van het Maasziekenhuis. Aanmelden kan via de website www.maasziekenhuispantein.nl/agenda

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant