Babette Reijs en Hannie van Dijk.
Babette Reijs en Hannie van Dijk.

Laat je huisdier 'enten voor een prikkie' bij Janna in Cuijk

Zakelijk 3.101 keer gelezen

CUIJK | "We hebben het meest uitgebreide assortiment op het gebied van dieren in de regio", vertelt Hannie van Dijk, eigenaresse van Tuincentrum Janna aan de Lange Beijerd 20 in Cuijk.

Hannie runt de zaak samen met haar dochter Babette Reijs (21). Behalve tuinartikelen, interieuraccessoires en bloemen en planten hebben ze alles voor dieren; voeding, speeltjes en zelfs de basis medicijnen. Van honden tot katten, knaagdieren tot zelfs kleinvee zoals pony's, geiten en schapen, maar ook aquariumbenodigdheden. "Wij hebben meer dan een gemiddelde dierenzaak. Mensen kopen vaak diervoeding in de supermarkt, maar bij ons kun je net dat beetje extra verwachten. Wij geven advies op maat en bovendien is ons assortiment zo breed dat er voor elk dier de perfecte uitgebalanceerde voeding tussen zit", legt Hannie uit. Bij Janna zijn de volgende merken verkrijgbaar: Voskes, Fokker, Royal Canin, Smölke, Cavom, Arion, Prins, Whiskas, Konacorn, Pedigree, Felix en Renske.

Zaterdag 3 februari kunnen baasjes voor 19,95 euro hun huisdier laten enten voor slechts 19,95 euro; onder het mom 'Enten voor een prikkie!'. "Daarnaast houdt dierenarts De Peelhorst elke dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur en elke vrijdag van 12.30 tot 14.00 uur een spreekuur bij Janna", vertelt Babette.

Uit de krant