Afbeelding

Woon & Tuinbeurs nu ook in Cuijk

Zakelijk 58 keer gelezen
CUIJK - Al jarenlang zijn de Woon & Tuinbeurzen in Wijchen en Uden een groot succes. Voor het eerst komt het concept nu ook naar Cuijk, op 23, 24 en 25 maart. Locatie is de nieuwe Evenementenhal Cuijk.

[image=210248]

Organisator is het Maldense organisatie- en evenementenbureau WP Promotions. Vijf jaar geleden begonnen Wijnand en Marjanne Wagelmans met de organisatie van lifestyle-beurzen. Het concept van De Woon & Tuinbeurs bleek een schot in de roos. “Ons concept wordt overal hartstikke enthousiast ontvangen”, aldus het echtpaar. Samen met de eigenaren van Evenementenhal Cuijk zijn Wijnand en Marjanne op dit moment druk bezig om de nieuwe locatie op de kaart te zetten. Wijnand vervolgt: “De Woon & Tuinbeurs Cuijk is het startschot van een intensieve samenwerking. De nieuwe hal is niet alleen geschikt voor beurzen, maar biedt ook ongekende mogelijkheden voor grote bruiloften, bedrijfsfeesten en overige evenementen.” Maar allereerst is daar dus de Woon & Tuinbeurs.

Standhouders
Meer dan vijftig standhouders op het gebied van woon- en tuinrinrichting presenteren zich. Van tuinhuisjes tot badkamersanitair en van barbecues tot keukens: het komt allemaal in Cuijk aan bod. Er is live-muziek, horeca en ook aan de kinderen is gedacht. De entree is 2,50 euro. De hal staat bij de locatie waar de Vrije Markt wordt gehouden, maar heeft een aparte ingang. Wel kunnen bezoekers aan de beurs gratis naar de Vrije Markt. Openingstijden: vrijdag van 16-22 uur, zaterdag en zondag van 10-17 uur. Info: www.wp-promotions.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant