Yassin Nasser.
Yassin Nasser. Foto: Blauw Geel'38/JUMBO

Yassin Nasser keert na profavontuur terug bij Blauw Geel’38

Voetbal 2.287 keer gelezen

VEGHEL | Blauw Geel’38/JUBMO heeft zich op de vooravond van het nieuwe seizoen versterkt met Yassin Nasser. Daarmee keert de 22-jarige aanvaller uit Veghel na een kortstondig profavontuur terug bij de club waar hij zijn jeugdopleiding begon. “De club is ambitieus, heeft veel goede jonge spelers en ik denk dat ik daar goed bij ga passen”, aldus Nasser.

Nasser begon bij Blauw Geel’38 en speelde vervolgens in de jeugdopleiding van PSV, Lierse SK (België) en FC Utrecht. Bij die club debuteerde hij in januari 2020 in het betaald voetbal in de wedstrijd De Graafschap-Jong FC Utrecht. Het afgelopen seizoen was hij actief bij FC Skopje uit Macedonië. “Toen we hoorden dat Yassin beschikbaar kwam, heeft de TC zo snel mogelijk geschakeld, om dit voormalig Blauw Geel talent terug naar Veghel te halen. We zijn dan ook geweldig blij dat dit gelukt is”, laat de Veghelse derde divisieclub op de eigen website weten.

‘Hart ligt hier’
Nasser gaf zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Gemert (4-1 winst) direct zijn visitekaartje af met twee doelpunten. Zelf geeft hij aan blij te zijn om terug te keren bij Blauw Geel’38. “Natuurlijk ligt mijn hart nog bij de club waar ik ooit begonnen ben en na een aantal fijne en goede gesprekken met club en trainer was ik overtuigd dat ik hier verder wil werken aan mijn voetbal carrière. De club is ambitieus, heeft veel goede jonge spelers en ik denk dat ik daar goed bij ga passen, ik heb er in ieder geval veel zin in.”

Uit de krant

Uit de krant