Vitesse'08 en Reinold Wiedemeijer (staand rechts) gaan per direct uit elkaar.
Vitesse'08 en Reinold Wiedemeijer (staand rechts) gaan per direct uit elkaar. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

Vitesse’08 en trainer Reinold Wiedemeijer per direct uit elkaar

Voetbal 3.507 keer gelezen

GENNEP | Het bestuur van SV Vitesse’08 heeft trainer Reinold Wiedemeijer op non-actief gezet. Reden hiervoor is dat de onderlinge verhoudingen en inzichten tussen de trainer en bestuur, TC en selectie niet meer met elkaar in lijn lagen, waardoor de ‘chemie’ verdwenen was. 

“In goed onderling overleg is besloten om per direct uit elkaar te gaan en het clubbelang bovenaan te zetten. SV Vitesse’08 dankt Reinold voor zijn inzet en wenst hem het allerbeste bij zijn toekomstige vereniging. Het bestuur gaat zich beraden op de opvolging voor de rest van het seizoen”, aldus het bestuur van Vitesse’08. Volgens voorzitter Roger Geutjes zijn het meerdere factoren die eraan ten grondslag liggen. “Benadering, begeleiding, trainingen etc. van het team. Diverse gesprekken werden gevoerd maar ze leidden niet tot het gewenste resultaat.”
Vitesse’08 zoekt intern een oplossing voor het lopende seizoen. Roel van Wijk maakt het seizoen af bij RKSV Brakkenstein en begint pas met ingang van het seizoen 2024-2025 op sportpark De Heijkuul. Wiedemeijer gaat in de zomer aan de slag bij Melderslo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant