Foto: John Hoffman.
Foto: John Hoffman.

De Raad van Elf stapt 9 juni op de fiets voor Team Tim

Algemeen 1.182 keer gelezen

BOXMEER | Dat de Raad van Elf meer is dan een groepje dat alleen maar de polonaise loopt en bier drinkt, bewijzen de leden van de Raad van Elf van BCV De Geitenbok. Zij stappen zaterdag 9 juni op de fiets voor Team Tim. Met een fietstocht van ruim 55 kilometer willen geld ophalen voor de stichting die opgericht is na het overlijden van Tim Manders. 

Het geld dat opgehaald wordt komt ten goede aan Stichting Hersentumorfonds. 

De vriendengroep en vele andere zetten zich al jarenlang in voor deze stichting nadat hun goede vriend Tim Manders overleed ten gevolge van een hersentumor. Sindsdien beklimmen de vrienden elk jaar de Mont Ventoux (Stichting Ventoux 3). Prins Koen de Eerste en Adjudant Lars Lamers behoren ook tot deze vriendengroep en zodoende wil de Raad van Elf zich dit jaar ook gaan inzetten door middel van een fietstocht. De Mont Ventoux zit er helaas niet in voor de raad, maar een tocht van 55 kilometer moet toch lukken. Aangezien het niet voor iedereen mogelijk om te fietsen, zijn er ook enkele die zullen gaan wandelen.

"Fantastisch om te zien dat er verschillende dorpsgenoten en bedrijven zijn die spontaan hun praktische en financiële bijdrage verlenen. Zo willen we www.fietsverhuurder.nl en de leden van WTC '90 bedanken voor het ter beschikking stellen van verschillende wielrenfietsen", aldus BCV De Geitenbok. "Daarnaast willen we Maurice van Neerven van van Neerven Sport en Ron Baumler van Grafisch Huis Boxmeer enorm bedanken voor het beschikbaar stellen en bedrukken van prachtige wielerkleding."

Zaterdag 9 juni zal de tocht van start gaan vanaf het Raadhuisplein rond 11.00 uur. Deze tocht zal gaan van Boxmeer-Beugen-Oeffelt-Gennep-Milsbeek- richting Zevenheuvelen-weg (Groesbeek) en Oude Holleweg (Berg en Dal) en terug naar Boxmeer. Rond de klok van 15.00 uur zal de cheque overhandigd worden door Prins Koen Eerste  aan de familie Manders op het Raadhuisplein.

Naast de Raad van Elf zelf fietsen ook de vader, een aantal vrienden van Tim en enkele dames van de Raad van Elf mee. 

Iedereen is van harte welkom om het team aan te moedigen, maar we willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor Team Tim en zijn daarom op zoek naar donateurs. Ook een steentje bijdrage? Doneer dan via: NL 24 RABO 0108 7000 54 | BCV De Geitenbok | inzake: Team Tim.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant