Loop jij ook mee?
Loop jij ook mee?

Oefenen voor de 4-daagse met de Maas en Vilt Mars in Oeffelt

Algemeen 1.009 keer gelezen

OEFFELT | De laatste mooie kans om te oefenen voor de Nijmeegse 4-Daagse: de Maas en Vilt Mars in Oeffelt. Deze wordt gehouden op 3 juli. De wandeling gaat door het prachtige en unieke natuurgebied De Maasheggen (op de erfgoedlijst van Unesco) en ook richting Duitsland. 

Deze tocht doorkruist het hele gebied rondom Oeffelt. Hij gaat ook richting Gennep, de Maas over en ook nog een stukje door Duitsland. De lange afstanden gaan ook langs de Niers, een riviertje welke in Mönchen-Gladbach begint en in Gennep eindigt bij de Maas, bij het Genneper Huis. Je loopt ook over het “Duits lijntje”. Een historisch treintraject wat voeger deel uitmaakte van de snelste treinverbinding tussen Berlijn en Londen. Ook zijn er onderweg ook natuurlijk nog een aantal pauzeplaatsen. 

Er zijn tochten van 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40 en zelfs ook 50 km. Voor de 25, 30, 40 en 50  km kan er gestart worden vanaf 6:00u tot 9:00u. Voor de wandelingen van 5, 10, 15 en 20 km kan er gestart worden tussen 8:00u en 12:00u. Het startpunt is Café Die 2 aan de Dorpstraat 16 in Oeffelt.

Ook is onze website vernieuwd, kijk snel op www.maasenviltmars.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant