Afbeelding
#KoopLokaal

Meubelstudio Van Haren: ‘Als je hier geen stoel kunt vinden…’

Algemeen 5 keer gelezen

BOXMEER | Op steenworp afstand van het iconische De Weijer in Boxmeer vind je het nagenoeg evenzo iconische Meubelstudio Van Haren. Wie hier binnenstapt komt in misschien wel de meest complete woonwereld in de regio. Van bedden tot tafels en van stoelen tot kasten, bij Meubelstudio Van Haren “kun je een complete woonkamer scoren!”

Wie op De Raetsingel in Boxmeer staat, kan moeilijk om het historische De Weijer heen. Maar ook Meubelstudio Van Haren is moeilijk te missen. De grote, lichte showroom domineert het zichtveld. “De meeste mensen die hier langslopen werpen toch even een blik naar binnen. Als ze wat moois zien, komen ze altijd wel even babbelen.” Eigenaren Gerry van Wijk en Henri van der Straaten ontvangen ze met open armen en Boxmeerse gezelligheid. “De koffie staat altijd bruin!”

Goed luisteren
Henri en Gerry zitten beide al decennia in het vak, waarvan de laatste tien jaar als eigenaren. “Toch gaat het nooit vervelen. We zijn eigenlijk altijd de hele dag wel lekker bezig. Daarnaast is het ontzettend leuk om met al die verschillende klanten om te gaan, en met hun mee te denken,” vertelt Gerry. Hiermee legt de meubelspecialist direct de kracht van de onderneming bloot: “Goed luisteren naar wat mensen nou vragen en écht willen. Dat is ontzettend belangrijk.”

Enorm assortiment
Maar wat is het dan, wat men tegenwoordig nou echt willen? “Industrieel is op dit moment wel echt in,” zegt Henri. Gerry springt bij: “En mangohout. Dat is ook helemaal hip.” Henri: “Precies. Dat zijn wel de voornaamste trends tegenwoordig. Daar springen wij natuurlijk ook op in.” 

Ook mensen die minder gevoelig zijn voor hip en trendy kunnen uitstekend slagen bij Meubelstudio Van Haren. Het aanbod aan banken, stoelen, bedden, kasten en accessoires is uitermate divers. “Als je hier geen stoel kunt vinden…” grapt Gerry. “en uiteraard garanderen wij topkwaliteit en tegen een betaalbare prijs. Ook dat vinden wij heel belangrijk.”

Heeft heel die enorme showroom dan toch niks passends voor jou? “Geen zorgen,” zegt Henri. “Wij doen heel veel maatwerk. Van banken tot relaxstoelen tot massief eiken tafels, we kunnen het op maat leveren.” Gerry vult aan: “Daarnaast kun je nu ook helemaal je eigen tafels samenstellen. Van vorm, hoogte, afwerking en kleur van het tafelblad, tot het uiterlijk van de poot, het is allemaal aan jou.” 

Toplocatie
Ook uitgekeken op jouw huidige interieur en op zoek naar iets nieuws? Bij Meubelstudio Van Haren vind je gegarandeerd wat je zoekt. Henri: “We hebben het grootste aanbod in de regio, en staan altijd klaar voor persoonlijk advies. Daarnaast kun je bij ons parkeren voor de deur!” Is de auto niet groot genoeg voor alle mooie meubels? “Dan brengen we het gewoon bij je thuis. Geen enkel probleem,” besluit Gerry. “Dus kom ook gezellig een kijkje nemen. We zitten op de mooiste plek in Boxmeer!”

Uit de krant

Uit de krant