Afbeelding

Veranderen van werk? Kies voor duurzaam!

Algemeen 409 keer gelezen

BOXMEER | Zit je nog op je plek of is het tijd om een andere baan te zoeken? Dan is de informatiebijeenkomst van de VAKbeweging op 30 april in de bibliotheek van Boxmeer iets voor jou. 

Er zijn tal van redenen om wel of niet van baan te willen veranderen. Misschien voel je aankomen dat je contract niet zal worden verlengd of je hebt het niet meer zo naar je zin, je bent uitgeleerd op deze functie en wilt nieuwe ervaringen opdoen of je wilt een beter salaris. Je hebt twijfels over je huidige werk, maar weet niet goed wat je wensen zijn en welke keuzes je kan maken. Maar als je goed weet wat je wilt en waar je goed in bent, dan biedt de huidige arbeidsmarkt véél kansen. Zo kun je groeien naar leuk en duurzaam werk.

Op deze informatieavond vertellen mensen van de VAKbeweging je over wat er mogelijk is op het gebied van loopbaanondersteuning en opleidingsmogelijkheden en hoe je er gebruik van kan maken. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid van de bibliotheek of een vakbond. 

De bijeenkomst vindt plaats in de bibliotheek in Boxmeer en begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. Vooraf aanmelden is belangrijk zodat we weten dat je komt. Dit kan aan de balie van jouw dichtstbijzijnde bibliotheek en online via www.biblioplus.nl/agenda 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant