Afbeelding
Foto: Aileen van Tilburg

2e Pinksterdag, 20 mei: Open Dag Bronlaak

Algemeen 991 keer gelezen

OPLOO | Op maandag 20 mei, 2e Pinksterdag, zet Bronlaak, de deuren open voor bezoekers tijdens een open dag! De bewoners en medewerkers van Bronlaak tonen dan trots de gemeenschap waarin zij leven, wonen en werken.

De laatste open dag, die normaal elke twee jaar gehouden wordt, was in 2018. Door Corona konden de open dagen in 2020 en 2022 niet doorgaan. De bewoners staan dit jaar dus te springen om hun mooie gemeenschap aan bezoekers te laten zien! Vorig jaar vierden we het 75 jarig jubileum van Bronlaak, dus het is nog een beetje extra feest tijdens deze open dag.

Beleef Bronlaak mee! 
Tijdens de open dag laten een aantal bewoners graag het huis zien waarin zij wonen. Ook de diverse werkgebieden zijn te bezoeken. Denk daarbij aan de boerderij, tuinderij, kaasmakerij, weverij, kaarsenmakerij, linnendienst en de winkel. De bewoners laten de bezoekers kennismaken met de producten die zij met aandacht maken. Uiteraard kunnen bezoekers de ambachtelijke producten ook kopen. Verder zijn er diverse informatiestands met informatie over de zorg- en dienstverlening van DeSeizoenen (waar Bronlaak deel van uitmaakt). En mensen die geïnteresseerd zijn in werken in de zorg kunnen informatie krijgen over werken op Bronlaak. Verder is er muziek en toneel en zijn er demonstraties en andere culturele activiteiten. Kortom een dag om Bronlaak mee te beleven!

Bronlaak is gevestigd in een prachtig landschap, waar het alleen al de moeite waard is om rond te lopen. Iedereen, van jong tot oud is van harte welkom bij Bronlaak op 20 mei, van 10.00 – 16.00 uur aan de Gemertseweg 36 in Oploo!

Bronlaak is een woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en maakt samen met 5 andere gemeenschappen deel uit van DeSeizoenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant