Afbeelding
Foto:

Sportivo organiseert traditioneel Hemelvaarttoernooi

Algemeen 522 keer gelezen

OVERLOON | Dit jaar organiseert Volleybalvereniging Sportivo weer haar jaarlijkse Hemelvaarttoernooi. De organisatie op donderdag 9 mei “wederom op veel enthousiaste, sportieve teams die zin hebben in een gezellig en sportief dagje!” Deze 39e editie van het Hemelvaarttoernooi zal plaatsvinden op het voetbalveld van SSS’18 aan de Raaijweg 11 te Overloon.

Net als vorig jaar zijn er twee verschillende volleybal categorieën, namelijk vier tegen vier (waarbij één dame in het veld verplicht is) en zes tegen zes (waarbij twee dames in het veld verplicht zijn). Daarnaast keert dit jaar de voetvolley (vier tegen vier) klasse terug. “Samen met SSS’18 hopen we ook van dit onderdeel een groot succes te maken.”

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar €30,- per deelnemend vier tegen vier team en €40,- per deelnemend zes tegen zes team. Meer informatie, inschrijven en de volledige reglementen zijn te vinden via onze website en social media. Het toernooi begint om 10:00 uur. De deelnemende teams moeten zich voor 9:30 uur aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. De prijsuitreiking zal rond 17:00 uur plaatsvinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant