Afbeelding

Viva la Donna verwendag

Gezondheid 56 keer gelezen
SINT-OEDENRODE – Viva la Donna is een gratis verwendag voor dames met kanker. Tijdens deze verwendag worden de dames zodanig verwend dat ze een onbezorgde, leuke dag hebben en stralend naar huis gaan.

[image=240646]

Lizet van Schoonheidssalon Eindeloos doet voor het 3e jaar mee aan Viva la Donna. Deze dag zal 31 mei van 10.00 tot 16.00 uur plaatsvinden. Tijdens de Viva la Donna day is er plaats voor 12 dames. De dag bestaat uit: gezichtsbehandeling, handbehandeling, visagie, kappersbehandeling, workshop van Polleke creatief, lunch en een gezellige afsluiter aan het einde van de dag. De Viva la Donna day wordt mede mogelijk gemaakt door Nance taarten, cafetaria Die 2, Osteria, drankenhandel de Leijer, de ijSMAAKerij, Caprice damesmode, LaVie, Pari bodyfashion, Sas & Tas, Welten juwelier, Hoepelman kappers, Polleke creatief, Steengoed Kado, Jewelgift.nl en Midden Brabant.

Oproep
Bent u of kent u iemand bij wie de diagnose kanker is gesteld dan kunt u uzelf of iemand anders opgeven voor deze gratis verwendag. Opgeven kan bij Schoonheidssalon Eindeloos (0413) 47 42 34. De verwendag is een ode aan alle moedige dames met kanker. Dames die op dit moment in behandeling zijn willen wij graag voorrang geven om even lekker te kunnen ontspannen en weer kracht te vinden voor de volgende behandelingen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant