Win vrijkaarten (plus een boek) voor 'Wim Daniëls Boekt'. (foto: Heidi Wils)
Win vrijkaarten (plus een boek) voor 'Wim Daniëls Boekt'. (foto: Heidi Wils)

Like, deel en win vrijkaarten en een boek voor 'Wim Daniëls Boekt'

Kunst en cultuur 163 keer gelezen

BOXMEER | Nieuwsblad De Maas Driehoek, De Weijer en Van Dinter Media hebben de handen ineengeslagen voor een unieke Like-, Deel- en Winactie. Wie deze actie liket en deelt op onze Facebookpagina, maakt kans op twee vrijkaarten plus een gratis boek van één van de drie gasten bij 'Wim Daniëls Boekt' in De Weijer in Boxmeer op zondag 29 januari.

De bekende Brabantse schrijver en columnist Wim Daniëls verzorgt vier literaire boekentalkshows in De Weijer. De vorige, eind 2016, trok meteen een volle theaterzaal en afgaande op de gasten op 29 januari belooft ook de tweede editie uitverkocht te geraken. In 'Wim Daniëls Boekt' spreekt hij met drie schrijvers die vers in de verkoop zijn met hun nieuwste werk. Dat doet hij met kennis van zaken, humor en flair. Gasten zijn Simone van der Vlugt, Erik Rozing en Vinnie Ko.
Van der Vlugt is één van de bekendste thrillerschrijfster van Nederland en ze komt in Boxmeer vertellen over haar boeken 'Nachtblauw' en 'Toen het Donker Werd'. Rozing maakte onlangs zijn debuut met de roman 'De Psychiater en het meisje' en Ko zag zijn columns voor De Groene Amsterdammer gebundeld in 'Met hartelijke groente'.

Kans maken...
Wat moet je doen om te winnen? 'Like en deel' deze actie op de Facebookpagina van De Maas Driehoek en maak automatisch kans op twee kaarten plus één van de genoemde boeken.

Met de (drie) prijswinnaars wordt contact opgenomen. Alleen personen die de Facebookpagina van De Maas Driehoek 'leuk vinden', maken kans op deze prijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant